BMW 118d 150Hp 2015-2017

  • Effekt
  • FAQ

Effekt

Original

156

BSR

192

+ 36 HK

Dreiemoment

Original

329

BSR

401

+ 72 NM

Effektdiagram
Aksellerasjon
Intervall
Gir
Original
BSR
%
80-120km/h
5
*
*
18%
80-140km/h
6
*
*
17%
100-150km/h
6
*
*
20%

Gj.snittlig effektøkning 1600-4400rpm: 26.5Hp 20.6%

Testet på lignende bilmodell med samme motor.

Tuningkitet passer alle drivverk typer med mindre annet står oppgitt (f.eks 2WD, 4WD, man, aut, multitronic, DSG). Softwaret blir unikt tilpasset for hvert drivverk.

Hastighetssperren endres til 250 km/t

For biler med B47D20 motor.

Tuning blir utført samme dag en besøker et Premium dealer eller et Premium Servicecenter

Når du kjøper et BSR PPC tuningkit har du valget om å kjøpe med selve PPC-enheten eller bruke en låneenhet. Fordelen av å kjøpe med PPC-enheten er at du har muligheten til å tilbakestille bilen til originalstand og at du alltid vil ha tilgang til oppdatert programvare. Dersom merkeforhandler oppdaterer bilen din med siste programvare, kan du koble til PPC-enheten til bilen igjen og få ny tuningfil av BSR. Denne vil da være basert på den oppdaterte programvaren du har fått installert av merkeforhandler, du vil vil altså ikke miste de oppdateringene som merkeforhandler har lagt inn. Dersom en allerede eier en PPC-enhet kan du ta denne med deg til din nye bil. Da betaler du kun for programvaren til den nye bilen. Dette gjøres enkelt via din egen kundeside hos oss. Den gamle bilen må permanent tilbakestilles til original før dette er mulig.
Om du fremdeles har nybilgaranti, vil du ved kjøp av tuning få med en ekstra garanti av BSR som varer ett år om gangen. Garantien kan utvides i inntil 4 år eller 100000km. Les mer om motor- og drivverksgaranti her 
BSR har utvidet ekspertise og erfaring i arbeid med optimering av HK og NM, så det er ingen risiko for mangelfull effekt eller varighet på motor, drivverk eller clutch. Det er og avgjørende at dreiemomentet er redusert i kritiske områder, for eksempel ved girskift. Det er derfor BSRs tuningkit have tilpasset grenser på hvert enkelt gir. Vårt software er skreddersydd til hvert enkeltdrivverk, 2WD, 4WD, manual, automatic DSG, etc.
Ved å bruke de ekstra kreftene ved behov, og fremdeles nyte godt av det ekstra dreiemomentet, vil du med BSR tuning kunne redusere gjennomsnittsforbruket med noen prosent, sammenliknet med original.
Alt som gjøres med bilen logges og kan spores, men nei, det er ikke synlig med mindre man spesifikt leiter etter det.. Til tross for dette anbefaler vi ikke at du skjuler dette for verkstedet ditt.

Du kan dessverre ikke tune flere biler med samme ppc. Du kan ha en tuning pr ppc.
Derimot kan en nullstille ppc'en ved å tilbakestille bilen til originalt. For så å kjøpe ny software til en annen bil.
På denne måten sparer du prisen av selve ppc-enheten. (veil 2000,-)

Kontakt oss for tuning

Tuningkitet inneholder:

BSR Performance Software
BSR Badge
Lukk
Lukk